Fekete Dávid egyik károsultja a terhes feleségével és kislányával került utcára

Fekete Dávid
Fekete Dávidot közel százmilliós csalással, sikkasztással gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Mint korábban az Origo is megírta, az egykori megasztáros, Fekete Dávid több embert is nagy összeggel megkárosított. Most előkerült egy újabb károsult, kinek elmondása szerint 120 millió forintja és az otthona bánta azt, hogy hitt az énekesnek.
Vágólapra másolva!

"Annyi kárt okozott a vállalkozásomban ez az ember, hogy tudjuk folytatni az életünket, az otthonunkat kellett eladnunk, a családi házunkat. Először egy beetetésnek lettem az áldozata, kialakította a bizalmi kapcsolatot, majd úgy kért el tőlem autókat és pénzeket, hogy tudta jól, hogy neki több száz milliós tartozása van. Ő már akkor tudta, hogy ezekből fogja a saját tartozásait fedezni és betömködni" - mesélte a Blikknek Imre, aki hét hónapos várandós feleségével és kétéves gyermekükkel került az utcára.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

"Leírhatatlan fájdalmat érzek, óriási veszteségek ezek. Amikor megismertem Dávidot, körülbelül két évvel ezelőtt, akkor az autókereskedésemben rengeteg nagyon jónak tűnő üzletet hozott. Körülbelül tizenöt-húsz ügyet, ami alapján én megbíztam benne, mert azt hittem, hogy tényleg zseni és ehhez ért. Mindezek után rábíztam még több autót és pénzeket, amiket akkor láttam utoljára. (...)

Újra talpra kell állnom és fel kell építenem az életemet" - részletezte, hozzátéve, hogy hiába próbálja elérni Fekete Dávidot, nem veszi fel neki a telefont, emiatt esélytelennek érzi azt is, hogy a pénzét bármikor is visszakapja.