Justin Bieber régi küzdelmeiről, drogos korszakáról beszélt egy friss interjúban: volt, hogy a testőrei éjszaka is rendszeresen ránéztek, hogy életben van-e még.

Justin Bieberrel a GQ magazin készített egy terjedelmes interjút, amelyben az énekes drogos időszakáról, korábbi függőségéről is beszélt – amit jórészt a hite segítségével győzött le, de kellett hozzá az is, hogy stabil partnert találjon Hailey Baldwin személyében.

Justin BieberForrás: AFP PHOTO / Courtesy of ABC

Bieber azt mondta, a siker, a hírnév egyáltalán nem adta meg neki azt, amire számított, belül még mindig szomorúnak érezte magát, lelki fájdalmai voltak – ezért fordult a drogok felé.

Volt olyan időszak az életében, amikor a testőrei alvás közben is figyeltek rá, az éjszaka folyamán rendszeresen ellenőrizték a pulzusát, miután annyi drogot fogyasztott, hogy könnyen bele is halhatott volna.

Az énekes tanácstalan volt a karrierjével kapcsolatban is, amit többen megpróbáltak kihasználni, ő pedig egyre dühösebb lett, egyre jobban haragudott a világra. A hite mellett végül a felesége mentette meg, de vele is kemény volt az első év a régi traumák, a kezdeti bizalmatlanság miatt.