A maszkot hiányolta egy biztonsági őrről, jól összeverték a tévésztárt

Vágólapra másolva!
Michael Garofola realitysztár beperelt egy biztonsági őrt, aki egy vita hevében antiszemita megjegyzéseket vágott a fejéhez, majd rá is támadt.
Vágólapra másolva!

A The Bachelorette-ben, majd a párkereső műsor több testvérprodukciójában is látott Michael Garofola összetűzésbe keveredett egy biztonsági őrrel, aki abban az épületben dolgozott, ahol a realitysztár lakik.

Garofola állítólag csak annyit kért az őrtől, hogy beltérben vegyen fel maszkot, mire a férfi agresszívan lépett fel: antiszemita sértésekkel illette a tévészereplőt, majd neki is esett, a fejét ütötte, a falhoz lökte.

Michael Garofola Forrás: Instagram/Michael Garofola

A támadás elejét Garofola még rögzítette is, utána viszont a telefonját is összetörte az agresszív biztonsági őr – a videót és a sérülésről készült képeket a TMZ oldalán tudja megnézni.

Garofola egyébként nem is érti, hogy az őrt miként vehették fel az apartmanba, hisz a közösségi oldala is tele van antiszemita kirohanásokkal, beteges összeesküvés-elméletek terjesztésével – így nemcsak az azóta letartóztatott férfit, de a munkáltatóját is perli.