Már tizenöt alkalmazottja van Várkonyi Andrea vállalatának, amely további kollégákat keres.

Várkonyi Andrea tavaly alapított egy céget, a Whitedog Média Kft.-t, amely többek közt reklámügynökségi tevékenységgel, film-, videó- és televízióműsor-gyártással, valamint annak utómunkáival, terjesztésével foglalkozik. A 10 milliós jegyzett tőkéjű cég márciustól pedig már saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével, számítógépes programozással, valamint üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadással is.

Forrás: Várkonyi Andrea/Instagram

A cégben Várkonyi Andrea az egyik ügyvezető, a jelenleg 15 főt foglalkoztató cég pedig szépen beindult, sőt, folyamatosan bővül. Nemrégiben egy hirdetést is feladott, amelyben az új kollégákat keresik - erről írt a Blikk. "Most induló ügynökségünk keres tapasztalt (...) kollégákat. Ha a jó ízlés, az arányérzék és a kedvesség megvan benned, a többit megoldjuk. Jó hír, hogy nagy kampányokon, koncepciókban gondolkozva dolgozhatsz egy szép irodában és van még egy csomó jóság, de ezeket majd személyesen"- áll a hirdetésben.

A cég tehát új munkatársakat keres, és biztos nem jár rosszul, akinek Várkonyi Andrea lesz a főnöke, fogalmaz a Blikk: az orvos végzettségű tévést korábban nagyon szerették a kollégái, mindenkihez volt pár jó szava, sem a modorára, sem a munkájára nem volt soha panasz. Sőt. Várkonyi Andrea Magyarország egyik legsikeresebb televíziósa, hosszú évekig vezette a TV2-n a Tényeket, később beszélgetős showműsorokban is nagyon sikeres volt.