Álláshirdetést adott fel Várkonyi Andrea, új kollégákat keres

Várkonyi Andrea
Vágólapra másolva!
Már tizenöt alkalmazottja van Várkonyi Andrea vállalatának, amely további kollégákat keres.
Vágólapra másolva!

Várkonyi Andrea tavaly alapított egy céget, a Whitedog Média Kft.-t, amely többek közt reklámügynökségi tevékenységgel, film-, videó- és televízióműsor-gyártással, valamint annak utómunkáival, terjesztésével foglalkozik. A 10 milliós jegyzett tőkéjű cég márciustól pedig már saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével, számítógépes programozással, valamint üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadással is.

Forrás: Várkonyi Andrea/Instagram

A cégben Várkonyi Andrea az egyik ügyvezető, a jelenleg 15 főt foglalkoztató cég pedig szépen beindult, sőt, folyamatosan bővül. Nemrégiben egy hirdetést is feladott, amelyben az új kollégákat keresik - erről írt a Blikk. "Most induló ügynökségünk keres tapasztalt (...) kollégákat. Ha a jó ízlés, az arányérzék és a kedvesség megvan benned, a többit megoldjuk. Jó hír, hogy nagy kampányokon, koncepciókban gondolkozva dolgozhatsz egy szép irodában és van még egy csomó jóság, de ezeket majd személyesen"- áll a hirdetésben.

A cég tehát új munkatársakat keres, és biztos nem jár rosszul, akinek Várkonyi Andrea lesz a főnöke, fogalmaz a Blikk: az orvos végzettségű tévést korábban nagyon szerették a kollégái, mindenkihez volt pár jó szava, sem a modorára, sem a munkájára nem volt soha panasz. Sőt. Várkonyi Andrea Magyarország egyik legsikeresebb televíziósa, hosszú évekig vezette a TV2-n a Tényeket, később beszélgetős showműsorokban is nagyon sikeres volt.