A hírhedt maffiózónő megérkezett Csillagkútra. Másfél éves titkolózás után a nézők végre arcot is tudnak kötni Olgához, akit Gallusz Niki alakít - a színésznő a Mokkában mesélt a szerepről.

"Én már erről a csapatról nagyon sokat hallottam, mert a Madách Színházas kollégák egy része dolgozik ebben a családban. Azt hallottam mindig, hogy annyira jól érzik magukat, olyan jó a közeg, olyan jó a hangulat, hogy kicsit pár éve elkezdtem irigykedni. Meg is csörrent a telefon. Elhatároztam annak idején, hogy mindent elvállalok, csak valami brutál negatív karaktert nem" - mesélte a színésznő, aki a maffiafőnök Olga szerepében tűnt fel a SuperTV2 sorozatában.

Kihívás volt számára a szerep, különösen azért, mert a maffiózó akcentussal beszél. Elmondta, hogy Olgáról már jó ideje hallhattak a nézők, a távolból irányította a szálakat, most pedig már arcot is tudnak társítani hozzá. Sokat gondolkott azon, hogy elvállalja-e, mert szerinte egy negatív, gonosz karaktert megformálni nem mindig hálás feladat - pont ezért kíváncsi nagyon a visszajelzésekre és magát is szívesen visszanézi majd.