Megpróbálták újra, nem működött, barátok akarnak maradni. 

Idén március közepén több amerikai lap írt Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakításáról, a sztárok párkapcsolatait számon tartó Whosdatedwho.com oldalon pedig egyedülállóként szerepeltek mindketten. Rodriguez a cikkek után határozottan állította pár fotósnak, hogy "nem szingli", és Instagram-sztorija tanúsága szerint el is utazott a Dominikai Köztársaságba, ahol Lopez akkor dolgozott.

Szexi J. Lo-képekért klikk a fotóra!Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A pár később kiadott egy közös nyilatkozatot, miszerint dolgoznak a problémáikon, rendbe akarják hozni a kapcsolatukat. A People-nek egy hozzájuk közeli forrás is nyilatkozott márciusban, szerinte Lopezéknél csakugyan szóba került a szakítás, de nem jutottak el odáig. Felröppent a pletyka arról is, hogy Rodriguez megcsalta Lopezt a Southern Charm egyik szereplőjével, Madison LeCroyjal, de a People-nek mesélő barátjuk szerint nem emiatt éltek át nehéz időszakot.

A pagesix.com szerint vége a találgatásoknak, bejelentették, hogy barátok szeretnének maradni, és sok közös ügyük van, vállalkozások is. A szerelemnek tehát vége, de együtt dolgoznak a tervek szerint. "A legjobbakat kívánjuk egymásnak és a másik gyermekeinek is" - közölték. A popsztárnak és a sportolónak is két-két gyereke van, más partnertől. 

A baseballsztár 2019-ben jegyezte el az énekesnőt, az esküvőt viszont kétszer is elhalasztották, állítólag a járvány miatt. Itt talál ragyogó képeket Jennifer Lopezről.