Kyra Sedgwick vicces sztorit mesélt arról, amikor egyszer Tom Cruise-nál vacsorázott – többet viszont már nem hívták meg, miután elkövetett egy baklövést.

A leginkább talán A főnök főszereplőjeként ismert Kyra Sedgwick a The Drew Barrymore Show vendégeként elevenített fel egy estét a kilencvenes évek elejéről: az Egy becsületbeli ügy forgatási vacsorájáról mesélt, amelyet történetesen Tom Cruise házában tartottak.

Sedgwicknek a férje, Kevin Bacon játszott a filmben, ahogyan Demi Moore is, aki szintén elvitte a vacsorára az akkori férjét, Bruce Willist, miközben persze jelen volt Cruise akkori neje, Nicole Kidman is – amitől Sedgwick már önmagában zavarba jött, hisz soha nem tartozott a legnagyobb sztárok közé, noha Cruise-zal ő is játszott együtt a Született július 4-én című filmben.

Tom Cruise és Kyra Sedgwick, Született július 4-énForrás: Collection Cinema / Photo12 via AFP

A színésznő zavarában a kandallót nézegette, amikor a párkány alatt észrevett egy kis gombot, és kíváncsiságból meg is nyomta, hátha történik valami érdekes a tűzhely körül. Miután semmi látványos nem történt, Sedgwick egyre idegesebb lett, és bevallotta Cruise-nak, hogy megnyomta a gombot.

"Tényleg megnyomtad? Az a pánikgomb" – mondta Cruise, mire meg is jelent a ház előtt vagy öt rendőrautó, amelyek mind a vélt vészhívásra érkeztek. "Többet nem hívtak meg" – zárta nevetve Sedgwick.