Rendőrök szakították félbe a világsztárok vacsoráját Tom Cruise házában

Born on the Fourth of July Ron Kovic Cinema Drama Horizontal
Born on the Fourth of July 1989 Oliver Stone Tom Cruise Kyra Sedgwick (Photo by Photo12.com - Collection Cinema / Photo12 via AFP)
Vágólapra másolva!
Kyra Sedgwick vicces sztorit mesélt arról, amikor egyszer Tom Cruise-nál vacsorázott – többet viszont már nem hívták meg, miután elkövetett egy baklövést.
Vágólapra másolva!

A leginkább talán A főnök főszereplőjeként ismert Kyra Sedgwick a The Drew Barrymore Show vendégeként elevenített fel egy estét a kilencvenes évek elejéről: az Egy becsületbeli ügy forgatási vacsorájáról mesélt, amelyet történetesen Tom Cruise házában tartottak.

Sedgwicknek a férje, Kevin Bacon játszott a filmben, ahogyan Demi Moore is, aki szintén elvitte a vacsorára az akkori férjét, Bruce Willist, miközben persze jelen volt Cruise akkori neje, Nicole Kidman is – amitől Sedgwick már önmagában zavarba jött, hisz soha nem tartozott a legnagyobb sztárok közé, noha Cruise-zal ő is játszott együtt a Született július 4-én című filmben.

Tom Cruise és Kyra Sedgwick, Született július 4-én Forrás: Collection Cinema / Photo12 via AFP

A színésznő zavarában a kandallót nézegette, amikor a párkány alatt észrevett egy kis gombot, és kíváncsiságból meg is nyomta, hátha történik valami érdekes a tűzhely körül. Miután semmi látványos nem történt, Sedgwick egyre idegesebb lett, és bevallotta Cruise-nak, hogy megnyomta a gombot.

"Tényleg megnyomtad? Az a pánikgomb" – mondta Cruise, mire meg is jelent a ház előtt vagy öt rendőrautó, amelyek mind a vélt vészhívásra érkeztek. "Többet nem hívtak meg" – zárta nevetve Sedgwick.