Nacsa Olivér: Értek veszteségek, sajnos történt pár haláleset

Nacsa Olivér interjú
Vágólapra másolva!
Nacsa Olivér is azok közé tartozik, akik szerint a koronavírus elleni oltás az egyetlen út, hogy visszatérhessünk a korábbi életünkhöz.
Vágólapra másolva!

"Több okból is oltáspárti vagyok! Egyrészt, mert magam is átestem a koronavíruson, amit senkinek sem kívánok. A másik, hogy egyszerűen nincs más lehetséges megoldás arra, hogy visszakapjuk a régi életünket. Értse már meg mindenki, az oltás az egyetlen kiút!" - kezdte a Ripostnak Nacsa Olivér.

Fotó: Koncz Márton

Én fel szoktam tenni a kérdést, hogy van-e még olyan ember, akinek az esetében kérdés, hogy beoltatja magát. Engem is értek veszteségek. Elég csak Balázs Fecó barátomra gondolni vagy éppen Böröndi Tamásra, de sajnos az ismeretségi körömben is történt haláleset" - mondta.

"Amint lehet, azonnal beoltatom magam! Én esküszöm, nem értem, mire jó ez a rémhírkeltés, hiszen mindegyik vakcina hatásos. Ezek nagy tudású magyar orvosok, szakemberek által bevizsgált, teljesen hatásos oltások, teljesen mindegy, melyiket kapjuk. A rémhírkeltés sajnos nagyon sokat árt" - tette hozzá.