Nacsa Olivér is azok közé tartozik, akik szerint a koronavírus elleni oltás az egyetlen út, hogy visszatérhessünk a korábbi életünkhöz.

"Több okból is oltáspárti vagyok! Egyrészt, mert magam is átestem a koronavíruson, amit senkinek sem kívánok. A másik, hogy egyszerűen nincs más lehetséges megoldás arra, hogy visszakapjuk a régi életünket. Értse már meg mindenki, az oltás az egyetlen kiút!" - kezdte a Ripostnak Nacsa Olivér.

Fotó: Koncz Márton

Szerintem sajnos most már mindenkinek a környezetében vannak szörnyű példák, tragédiák, akár ismeretségi körben, akár családban. Én fel szoktam tenni a kérdést, hogy van-e még olyan ember, akinek az esetében kérdés, hogy beoltatja magát. Engem is értek veszteségek. Elég csak Balázs Fecó barátomra gondolni vagy éppen Böröndi Tamásra, de sajnos az ismeretségi körömben is történt haláleset" - mondta.

"Amint lehet, azonnal beoltatom magam! Én esküszöm, nem értem, mire jó ez a rémhírkeltés, hiszen mindegyik vakcina hatásos. Ezek nagy tudású magyar orvosok, szakemberek által bevizsgált, teljesen hatásos oltások, teljesen mindegy, melyiket kapjuk. A rémhírkeltés sajnos nagyon sokat árt" - tette hozzá.