Összejött két sztár, ők Hollywood legújabb szerelmespárja

Phoebe Dynevor A Bridgerton családban, mellette Pete Davidson civilben
Vágólapra másolva!
Pete Davidson elárulta, hogy ismét egy híres nővel jár, valószínűleg A Bridgerton család-ban látható Phoebe Dynevorról van szó.
Vágólapra másolva!

A Saturday Night Live és a Staten Island királya sztárja, Pete Davidson Zoomon keresztül jelentkezett be a Marquette egyetemen, ott kérdezte meg tőle egy diák, hogy melyik híresség jön be neki a legjobban – mire a komikus úgy válaszolt, épp azzal a hírességgel van együtt.

Ezzel még csak azt erősítette meg, hogy egy ismert nővel jár, azt már csak a pár hetes pletykák alapján lehet sejteni, hogy A Bridgerton család színésznőjéről, az ott Daphne Bridgertont játszó Phoebe Dynevorról van szó.

Phoebe Dynevor A Bridgerton családban, mellette Pete Davidson civilben Forrás: Netflix/AFP

A két sztárt Angliában és az Egyesült Államokban is látták együtt márciusban, áprilisban pedig egy ismerősük is megerősítette, hogy együtt vannak – ő azonban azt is hozzátette, hogy nem veszik nagyon komolyan a kapcsolatukat, hisz Dynevor jórészt Angliában tartózkodik a sorozata miatt.

Davidsonnak egyébként korántsem Dynevor az első híres barátnője, korábban Ariana Grandéval, Kate Beckinsale-lel és Cindy Crawford lányával, Kaia Gerberrel is volt kapcsolata.