Mick Jagger 40 éve képtelen befejezni az önéletrajzát, elmondta, miért

Mick Jagger
DUBLIN, IRELAND - MAY 17: Mick Jagger of The Rolling Stones performs live on stage on the opening night of the european leg of their No Filter tour at Croke Park on May 17, 2018 in Dublin, Ireland. (Photo by Charles McQuillan/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Mick Jagger egy friss interjúban arról mesélt, hogy már az 1980-as években nekiállt az önéletrajzának, de nem sokáig jutott vele.
Vágólapra másolva!

A Rolling Stones legendás frontembere, Mick Jagger a BBC 6-nek beszélt arról, hogy "írogatott" a karantén alatt, a fellépések helyett, de az önéletrajzát valószínűleg sosem fogja már befejezni.

Már a nyolcvanas években nekiállt az emlékei összegyűjtésének, miután rengeteg pénzt ígért neki egy kiadó – ezen kívül azonban semmi más nem vonzotta az írásban, hamar elment tőle a kedve.

Mick Jagger Forrás: Getty Images/Charles Mcquillan

"Amikor elkezdtem igazán beleásni magam, már egyáltalán nem élveztem. Ami a legrosszabb volt: újraélni az életem, ahelyett, hogy a jelenben éltem volna" – mondta.

Az énekes hozzátette, hogy egy hét alatt nem lehet egy önéletrajzot megírni: szerinte nagyon sokat kivett volna belőle, ha újraéli a régi emlékeit, érzelmeit, a sikerei mellett a kudarcait.