Bedrogoztak és meg akartak erőszakolni egy nőt egy párkereső műsorban

Gianna Hammer
Vágólapra másolva!
Leálltak a munkálatok a Te vagy az igazi? című párkereső műsornál, miután egy korábbi versenyző azt állította, hogy meg akarták erőszakolni a forgatás alatt.
Vágólapra másolva!

Az MTV leállította a Te vagy az igazi? (Are You the One?) következő évadának előkészületeit, miután az ötödik szezon egyik szereplője, Gianna Hammer azt állítja, hogy bedrogozták, majd megpróbálták megerőszakolni a műsorban.

Az eset még 2017-ben történt, a nőre – az elmondása szerint – a producerek erőltettek dupla adag szorongásoldó gyógyszert, miután összeveszett az egyik lakótársával. Hammer akkor este alkoholt is ivott, a kettő együtt pedig kiütötte, elájult.

Gianna Hammer Forrás: Instagram/Gianna Hammer

A lakótársai ez után az egyik szereplővel találtak rá az ágyban, és közbe is léptek, miután azt hallották, hogy Hammer nyöszörögve próbál nemet mondani – ennek köszönhetően úszta meg a nemi erőszakot.

Hammert leginkább az háborította fel, hogy az elkövető férfi a történtek után is maradhatott a műsorban, a tette gyakorlatilag semmilyen következménnyel nem járt. Az MTV most független szakértők bevonásával vizsgálja, hogy mi történt, addig a műsor is áll.