Lori Loughlin után a férje, a vesztegetésért szintén elítélt Mossimo Giannulli is szabadult – most pedig egy ismerősük beszélt arról, hogyan érzik magukat.

Mint arról többször írtunk korábban, az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányban Lori Loughlint és a férjét, Mossimo Giannulli divattervezőt is bűnösnek találták vesztegetésért, mindketten letöltendő börtönbüntetést kaptak.

A színésznő két hónap után szabadult tavaly decemberben, a férje pedig a napokban töltötte le öthónapos büntetését, már csak a kötelező közmunka van neki hátra. Giannulli egyébként jóval nehezebben viselte a börtönt, mint a felesége, nemcsak azért, mert több időt kellett ott töltenie, hanem azért is, mert a világjárvány miatt sokáig magánzárkában tartották: kérelmezte is, hogy engedjék el hamarabb, de csak április elején szállították át házi őrizetbe.

Lori Loughlin a férjét, Mossimo Giannullit húzza maga után az egyik bírósági tárgyalás utánForrás: AFP/Joseph Prezioso

Egy ismerősük a People magazinnak azt mondta, a házaspár hibázott, de mindketten letöltötték a büntetésüket, szeretnék újrakezdeni az életüket. Loughlin reméli, hogy minél hamarabb kap színészi munkát, Giannulli viszont annak örült a leginkább, hogy megint golfozhat.

A pár még idén szeretne elutazni valahová, és a külön töltött hónapok után megfogadták, hogy több időt töltenek egymással – magyarázta az ismerős.