Súlyos autóbalesete volt Korda Györgynek és Balázs Klárinak

Korda György galéria
Budapest, 2014. október 9. Korda György és Balázs Klári énekel a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának rendezvényén Budapesten, a Sas utcában 2014. október 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az énekes lerepült az útról kocsijával, mellette ült Balázs Klári is. 
Vágólapra másolva!

Egy fellépés után, hajnalban autózott Balázs Klári és Korda György Budapest irányába. Az autót az énekes vezette, nem volt nagy forgalom a kétszer egysávos úton, amikor az autójukkal utolértek egy náluk jóval lassabban haladó járművet. Korda kitette az indexet, majd előzésbe kezdett, amikor azonban a megelőzött autó mellé értek észrevették, hogy éles kanyart vesz az út, és felbukkant egy szembejövő autó is. Alig maradt idő korrigálni, Korda György elrántotta a kormányt.

Aztán már csak arra emlékszem, hogy egy napraforgótáblán áll a kocsi, és füstöl minden" - mesélte a Borsnak.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Szinte hihetetlen, de a velünk majdnem ütköző kocsi mögött egy mentőautó haladt, ami megállt természetesen, és azonnal meg is tudtak vizsgálni minket, hogy minden rendben van-e velünk. A baleset óta sokkal óvatosabb vagyok. Ha fellépésre megyünk, vagy Klárika vezet, vagy a technikusunk, én már nem. Klári 42 éve vezet, sosem volt balesete, én már csak nagyon különleges alkalmakkor ülök a volánhoz" - tette hozzá.