A videoklipek jó néhány évtizede fontos kísérőelemét jelentik egy-egy slágernek, sok előadó kimondottan nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vizuálisan is méltó módon jelenítse meg mondanivalóját. Nem egy énekesnő még tovább ment, szó szerint is lecsupaszította már magát a dalához készült kisfilmben, meztelenül jelenve meg a rajongók előtt. Lássunk pár ilyen klipet!

Miley Cyrus: Wrecking Ball

A 2010-es évek ikonikus – a YouTube-on több mint egymilliárd letöltést elért – klipje volt a Wrecking Ball-é, amelyben Miley Cyrus meztelenül lengett ide-oda a címbeli romboló golyón. „Mintha egy élet telt volna el azóta... de valahogy mégis tegnap volt" – mondta az énekesnő tavaly, a videó megjelenésének hetedik évfordulóján.

Jennifer Lopez: In the Morning

Jennifer Lopeznek idén januárban jelent meg egy videoklipje, amelyben a hangja mellett a teste is fontos szerepet kapott. Az énekesnő mindig is büszke volt az alakjára, amin nincs is mit csodálkozni, hisz 51 évesen is bombaformában van – amit bárki ellenőrizhet a videón, miután Lopez a legforróbb pillanatokban csak egy szárnyat visel.

Cardi B: Press

Az énekesnő a meglehetősen erőszakos klipben egy sor bűncselekményt követ el, azok szüneteiben pedig a táncosaival együtt meztelenül ad elő egy koreográfiát – vagyis a videó kétszer is megérdemelné a 18-as karikát. Cardi B szerint a forgatásban mégis az volt a legnehezebb, hogy tánc közben valahogy ízlésesen nézzenek ki az intim részeik.

Britney Spears: Womanizer

A ...Baby One More Time klipjében látható iskoláslány-egyenruháját később sokan utánozták, majd a Toxic légikísérőjeként sok férfi fantáziáját megmozgathatta annak idején – ráadásul utóbbi klipben szinte meztelenül is feltűnt pár pillanatra. A csúcs azonban ilyen szempontból a Womanizer rendezői változata volt, amelyben Britney hosszasan vonaglott meztelenül egy szaunában. 

Lapozzon, mutatunk még pár merész klipet!