Beperelték egy kocsmai verekedés után a TikTok egyik sztárját

Bryce Hall
Vágólapra másolva!
Beperelték Bryce Hall TikTok-sztárt, miután tavaly októberben belekeveredett egy verekedésbe.
Vágólapra másolva!

A TikTokon közel 20 milliós rajongótáborral bíró Bryce Hallt beperelte egy Los Angeles-i mexikói étterem tulajdonosa, Hernan Fernando, miután tavaly októberben a fiú miatt sérült meg egy verekedésben.

Hall és társasága azért szólalkozott össze az étterem alkalmazottaival, mert azok megkérték őket, hogy – a járvány miatt – ne használják az e-cigarettájukat, a gőzzel ugyanis komoly veszélye volt a vírusok terjedésének.

Bryce Hall Forrás: TikTok/Bryce Hall

Hall és a haverjai erre rasszista megjegyzésekkel illették a mexikói személyzetet, majd a közbelépő tulajra támadtak, amit a biztonsági kamera is rögzített.

A bírósági keresetben Fernando arról panaszkodott, hogy a verekedés közben eltört a keze, megsérült a nyaka és a háta, az arcán pedig zúzódások keletkeztek.

Közben Hall júniusban legálisan – sőt nem kevés jutalomért – is kipróbálhatja, hogy miként tud bunyózni, a YouTube hasonlóan népszerű arcával, Austin McBroommal csapnak ugyanis össze egy különleges bokszgála keretében, ahol a TikTok és a YouTube több sztárja is ringbe száll.