15 kilót fogyott, halálfélelme volt a koronavírusos Növényi Norbertnek

Növényi Norbert galéria
Növényi Norbert tavaly a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja rendezvényén, ahol közelgő 60. születésnapja alkalmából köszöntötték. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Növényi Norbert az állapotáról beszélt több mint egy hónappal az után, hogy elkapta a koronavírust.
Vágólapra másolva!

A 63 éves Növényi Norbert márciusban esett át a koronavírus-fertőzésen, de még mindig elég gyengének érzi magát. "Fogytam 15 kilót két hét alatt, amiből szerencsére már visszaszedtem ötöt. Az edzéseket is csak szép lassan kezdem, mert érzem, a szervezetem még nem bírná a nagyobb terhelést. Óvatosan elkezdtem mozogni, lépcsőzöm, valamint néhány fekvőtámaszt is csinálok már" – mondta a Blikknek.

Növényi Norbert Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Nagyon rosszul voltam, folyamatosan magas lázam volt, annyira köhögtem, hogy alig kaptam levegőt, többször is azt hittem, itt a vége. Ezt senkinek nem kívánom... Attól féltem, így ér véget az életem, és a családomnak így kell engem látni. Végigfutott rajtam, hogy nem mondtam eleget a szeretteimnek, hogy mennyire fontosak nekem. A nagyfiam kinn él Angliában, nem láttam másfél éve, csak telefonon beszélünk, az is megfordult a fejemben, hogy nem láthatom többé" – mesélte a betegségéről az olimpiai bajnok birkózó.