Szerződést szegett Tolvai Reni, botrány lett belőle

Tolvai Reni 2010-ben
Vágólapra másolva!
Régi történet, csak most mesélte el.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő az ötödik Megasztárt nyerte meg, úgy, hogy vigaszágról juttatták csak be, azaz kis híján nem került be a 12-be. Az élő show-kban aztán ragyogóan énekelt, csak Kökény Attila tudta megszorongatni, aki végül második lett. Abban az évadban volt még Szíj Melinda, akire szatyros nőként emlékeznek sokan, Kállay-Saunders András, aki később meg is nyerte A Dalt. Abban a szériában volt még Lakatos Yvette, Patai Anna akik ritkán, de még fel-feltűnnek a médiában.

Tolvai Reni 2010-ben tv2

„Amikor bekerültem a Megasztárba, azt mondták, hogy olyan szép vagyok, de még szebb lennék platinaszőke, rövid hajjal. Én jeleztem, hogy ezt nem szeretném, de közölték, hogy én ezt nem mondhatom meg, mivel aláírtam a szerződést és annak értelmében nem csak engem, de az összes versenyzőt átváltoztatják" – idézte a Bors Tolvai Renit.

„Fogtam magam és elmentem sunyiban fodrászhoz. Visszafestettem a hajam vörösre, amiből óriási botrány lett. Két napig lehettem vörös, majd vissza kellett szőkíttetnem a hajam" – mesélte Osváth Zsoltnak.