Megcsalták, hat év házasság után válik a színésznő

2019 E! People's Choice Awards USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Santa Monica Arts Culture Editorial Attending Celebrities Posing 2019 Photography Image Photograph People Annual PCA E! People
SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Mike Caussin and wife/singer Jana Kramer arrive at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Jana Kramer hat év házasság után válik a férjétől, az amerikaifocista Mike Caussintól.
Vágólapra másolva!

Válik Jana Kramer énekesnő és színésznő, a Tuti gimi sztárja – derült ki legutóbbi Instagram-posztjából:

Azt írta, hogy sokat harcolt a házasságáért, de ideje továbblépni, a gyógyulására koncentrálni. "Mindig azt fogom mondani, hogy harcoljatok a jó ügyért, de egyedül nem lehet" – zárta.

A bejegyzésben konkrétan nem említette, de egy, a People-nek nyilatkozó ismerőstől tudni lehet, hogy a válás oka hűtlenség, Mike Caussin amerikaifocista megcsalta a feleségét.

Nem először történt ilyen, már 2016-ban is emiatt szakítottak egyszer: Caussin pedig most végleg eljátszotta Kramer bizalmát.

Mike Caussin és Jana Kramer Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A párnak egyébként két gyereke van – az ötéves Jolie Rae és a kétéves Jace Joseph –, az énekesnő és színésznő megígérte, hogy mostantól az ő boldogságukat tartja szem előtt.