Markáns véleménye van a koronavírus elleni oltást elutasítókról Esztergályos Cecíliának. A színésznő mindenkit arra biztat, hogy ne veszélyeztesse a saját és mások egészségét, és oltassa be magát mihamarabb.

"A legfontosabb, hogy értse meg mindenki: egyetlen lehetőség van ez ellen a borzalmas vírus ellen, a védőoltás. Ez olyan, mintha szabályosan mennénk az országúton, de az ellenkező irányból ezerrel nekünk jönnek. Ő meg akar halni, amit nagyon sajnálok. De másokat belevinni a halálba, gyilkosság! Ez nem vicc! Meg kellene érteni, és nem arra hallgatni, aki ellene van a tényeknek. Az orvosok értik a dolgukat, tudják, hogy mit kell tenni. Oltassuk be magunkat, hogy minél hamarabb kimeneküljünk ebből a világháborúból!" -  mondta a Metropolnak Esztergályos Cecília.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznő és a férje a kínai vakcinát kapta meg, és semmiféle mellékhatást nem tapasztaltak az oltások után, viszont nyugodtabbak lettek, hiszen ha el is kapnák a vírust, az már korántsem hatna olyan veszélyesen a szervezetükre, mintha nem éltek volna a vakcina lehetőségével.

"Aggódni minden miatt lehet, de hinni kell az orvosoknak, amikor azt mondják, hogy a védőoltás az egyetlen lehetőség. Rosszat nem akarhat senki. Szerencsések lehetünk, hogy ingyenes a védőoltás. Biztos vagyok benne, hogy ha pénzt kellene fizetni a védőoltásért, milliók állnának sorba, hogy megkapják a vakcinát. Hála istennek, hogy olyan országban élünk, ahol az emberek élete a legfontosabb" - tette hozzá.