Meghalt a férfi, aki Törőcsik Mari legfőbb támasza volt az elmúlt húsz évben

Törőcsik Mari élete képekben
Törőcsik Mari
Vágólapra másolva!
Napokkal Törőcsik Mari halála után meghalt az a férfi is, aki az elmúlt húsz évben a legfőbb támasza volt az idős művésznőnek. Mihalik Péter Tamás a sofőrje volt a színésznőnek, de ő segített neki bevásárolni és takarítani is, ha kellett.
Vágólapra másolva!

Húsz éven át volt Törőcsik Mari legfontosabb támasza a sofőrje, Mihalik Péter Tamás, aki napokkal a színésznő halála után halt meg - írja a Bors. A lap szerint

a férfi ápolta a nagybeteg művésznőt, ő vitte orvosi vizsgálatokra, ő vásárolt be neki, segített a takarításban, a főzésben, ha kellett,

és még az öltözésben is az egyre gyengébb művésznőnek.

Törőcsik Mari április 16-án halt meg Forrás:nemzetiszinhaz.hu

Négy nappal élte túl a színésznőt

A lap felkereste a férfi házát Balfon. A helyiek szerint Tamás kapott már egy oltást, úgy három héttel ezelőtt, ezért április második hetében meglátogatta Marit a kórházban.

Pár nap múlva mindketten intenzívre kerültek, lélegeztetőgépre.

Törőcsik Mari április 16-án halt meg, Tamás 20-án követte a művésznőt.

– A világ legjobb lelke volt, egy igazi angyal – mondta a lapnak Tamás egyik szomszédja. A helyiek még a férfit képét is kitették a házra.

– Azt akarjuk, hogy aki erre jár, tudja, hogy volt, létezett egy Mihalik Tamás nevű ember, aki mindenkivel csak jót tett, aki Törőcsik Mari legfőbb bizalmasa volt. Ne úgy távozzon az élők sorából, hogy nem ismerte senki - mondta a szomszéd.