Buzás Dóri elmondta, szerinte kik lesznek ott az Exatlon fináléjában

Exatlon
Vágólapra másolva!
Hétfőn Palik László bejelentette, hogy elindult a visszaszámlálás: 29 versenynap van már csak hátra. A férfi és női győztes pedig itt van ebben a mezőnyben, már nem lesz feltöltés sérülés esetén sem. Buzás Dóri bízik benne, hogy ott lesz a legvégén, és elárulta, kivel küzdene szívesen a főnyereményért.  
Vágólapra másolva!

Milyen érzések voltak benned, amikor Palik László bejelentette a visszaszámlálást?
- Nagyon jó érzés volt, amikor Laci bejelentette, hogy már nem érkezik újabb feltöltés, és látjuk a verseny végét. Először az indulás pillanata pörgött le bennem, amikor még nem is mertem remélni, hogy a visszaszámlálás első napján még játékban leszek. Nagyon hálás vagyok a sorsnak és magamnak.

TV2

Mostantól jobban szem előtt tartod majd az egyéni érdekeid, hogy közel a verseny vége?
- Eddig és ezek után is mindig az adott napra szeretnék koncentrálni. A csapattal maradok, ameddig lehet, és élvezem az Exatlon minden pillanatát. Ha eljön az egyéni játék, akkor arra fókuszálok majd.

TV2

Kit tartasz a legnagyobb riválisodnak, ki esélyes szerinted a győzelemre, és miért?
- Riválist nem nagyon mondanék, mert aki itt van, mindenki nagyon erős és másban jó. Nyilván azért jött mindenki, hogy a végéig elmenjen, de bennem az dolgozik, hogy kiadjam magamból mindazt, ami bennem van, de egy Anna-Dóri döntőnek nagyon örülnék. Teljesen más karakterek vagyunk, de Anna nagyon gyors, fókuszált és jól alkalmazkodik. Férfi részről talán még erősebb a mezőny, Bálint, Ákos, Krisztián szerintem ott lesznek a legjobb háromban.