Kovács Áron

Sokakat meglepett, mikor nemrég kiderült, hogy 25 év után válik Kovács Áron. Állítólag a sokadik hullámvölgyet már nem élte túl a kapcsolatuk, hiába próbálták megmenteni. A műsorvezető nem mesélt a részletekről, így nem tudni, hogy mi vezetett a válásig, de korábban Joshi Bharat műsorában beszélt arról, hogy feleségét többször is becsapta.

Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat" - mondta évekkel ezelőtt, amikor veszélybe került a házasságuk. Kovács Áron válását még vélhetően nem mondták ki, de a LifeTV-n nemrég bevallotta, hogy már van új párja, akiről nem szeretne a nyilvánosság előtt beszélni.

Kiss Endi

A Hooligans együttes dobosa a LifeTV-n  bevallotta, hogy volt párjával először akkor jött össze, amikor még a gyerekei anyjával élt együtt. "Soha nem szoktam házalni azzal, hogy barátnőm vagy új kapcsolatom van. Azzal a barátnőmmel, aki most is mellettem van, mert visszajött, vele tíz évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatunk, de akkor még a gyerekeim anyukájával voltam. Mindig voltak ilyen átfedések, mert nem vagyok egy hűséges típus" - mesélte.

"15 évig voltam Verácskával, akitől a két kislányom van. A legnagyobb lányom közben született egy másik hölgytől. Mivel rosszalkodok, besikerülhet bármi... Mind a három lánnyal maximális a kapcsolatom, minden anyával maximális a kapcsolatom. Szoktunk úgy otthon ülni, hogy az összes anya, a mostani barátnőm, és beszélgetünk egy jót" - árulta el.

Jolly

Miután a zenész elköltözött a családjától, elég gyorsan új barátnőt talált, ez pedig sokakban ébresztette azt az érzést, hogy kapcsolata már a házasság alatt is megvolt. Jolly ezt tagadja, és máig együtt van Barbarával.

"Nem unjátok még? Tudatlanok vagytok, fogalmatok nincs a történtekről, itt senki nem csalt meg senkit... Ha már megpróbálnak beleavatkozni az emberek mások magánéleti dolgaiba, legalább tisztában lennének a valós történtekkel. Ítélkezzetek csak, sosem tudhatjátok, nektek mit hoz a holnap" - üzente dühösen akkor.