Rohadtul elegem van, szégyelljük magunkat! – összeomlott az egyik legjobb exatlonos versenyző

exatlon
Vágólapra másolva!
Kínos vereséget szenvedtek a Bajnokok, válságértekezletet tartottak.
Vágólapra másolva!

Balázs nem kertelt a 10-3-as, megalázó vereség után: „Vérciki, amit ma nyújtottunk. Nem engedheti meg magának egy csapat sem, hogy a másik ilyen méretű csapást mérjen rá. Nem azért nyernek, mert gyorsabbak, ügyesebbek... ez fejben dől el" - vélekedett.

Izának a pályán még volt boldog pillanata, este már csak a dráma maradt tv2

Iza ingerülten kezdte, majd el is sírta magát. „10-8-ra sem kaphatunk ki... itt mi már nem kaphatunk ki! Elegem van, tényleg, nem veszíthetünk el több embert. Nincs kifogás! Odamegyünk holnap, és átmegyünk mindenkin és mindenen.

El fogunk hullani, rohadtul elegem van! Én is hibás vagyok, ez így nem működik tovább: mindegy, ki miért nem hozott pontot. Odaállunk és megcsináljuk, nem kell ezt túlbonyolítani!" Iza szerint szégyellniük kell magukat, hiszen ők sportolók.

Dani lelkes, de nem hozott ma pontot tv2

Krisztián szerint mindegy, hogy hirtelen halállal veszítenek vagy 10-3-ra. Ő azon sopánkodott, hogy egy fél ország nézi a műsort, és azt mondják majd, lenézően, hogy „ezek voltak a bajnokok?" Ő ugyan sérülés miatt még ma sem versenyezhetett, de 26 nappal a vége előtt igyekezett motiválni a többieket: „Még van 26 üres lap, a toll a mi kezünkben van. Ezeket a lapokat mi írjuk... csináljuk meg!"