Nem csak a húszéveseké a világ, több sztár az élete későbbi szakaszában is megmutatta magát meztelenül, sokszor a rajongói nagy örömére. Bemutatunk pár színésznőt és modellt, aki negyven évesen vagy idősebben is vállalta, hogy levetkőzik egy magazinnak vagy egy kampány kedvéért – és nem is volt mit szégyellnie, hiszen remekül nézett ki a fotókon.

Jennifer Aniston

Forrás: Instagram/jenniferaniston

A színésznőt a Jóbarátok idején valószínűleg milliónyian látták volna szívesen meztelenül, erre azonban akkor nem került sor. A rajongóknak egészen 2008-ig kellett várniuk, mire Aniston úgy döntött, hogy végre levetkőzik a GQ magazinnak, a címlapon csak egy nyakkendőt viselt. Akkor még pont csak 39 volt, pár évvel később azonban az Allure kedvéért is ölelkezett egy férfival félmeztelenül, miközben nyitott blúzban is fotózták.

Taraji P. Henson

Forrás: celebmafia

Az Egyesült Államok legnagyobb állatvédő szervezetének, a PETA-nak van egy olyan kampánya, amelyben a sztárok azt mutatják meg, hogy inkább járnának meztelenül, mint hogy szőrmét hordjanak. Az ikonikus plakátsorozathoz 2011-ben – 40 évesen – csatlakozott az Empire sztárja, a Benjamin Button különös életéért Oscar-díjra is jelölt Henson, és remekül mutatott a fotón.

Jennifer Lopez

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez

Az énekesnő saját parfümmárkáját, a Glow-t reklámozta ezzel a meztelen fotóval 2012-ben, amikor 42 éves volt. Ha lehet, most, 51 évesen még jobb formában van, amit legutóbbi videoklipjével, az In the Morninghoz készült kisfilmmel is bizonyított: ott a legforróbb pillanatokban teljesen meztelenül, egy angyalszárnyat viselve jelent meg.

Kate Moss

Forrás: AFP/Leon Neal

A világhírű modell 30. születésnapján állítólag pezsgő és gruppenszex folyt az afterpartyn, a 35. születésnapjára 34 órás partit tervezett – amit a szomszédok 18 óráig bírtak –, a negyvenediken pedig a Playboy címlapján pózolt a híres nyuszis kosztümben. Három évvel később a W magazinnak is levetkőzött, 43 évesen is igazán büszke lehetett a testére.

Lapozzon, a következő oldalon újabb szexi sztárokkal folytatjuk!