Deniz a gerincsérvéről, ideiglenes lebénulásáról beszélt, legújabb, Orsovai Renivel közös dala is arról szól, hogy figyeljünk jobban az egészségünkre.

A Fonogram-díjas Rizner Dénes, vagyis Deniz már egy ideje együtt dolgozik A Dal 2020 győztesével, illetve az idei évad műsorvezetőjével, Orsovai Renivel, legújabb közös daluk a Hogy vagy? címet viseli, amit a rapper betegsége ihletett:

Deniz a Blikknek mesélte el, hogy gerincsérv alakult ki nála, aminek következtében kis híján le is bénult: "Az orvosok lebeszéltek a vizsgálatokról, amire rá pár napra otthon összesem. Így derült ki, hogy gerincsérvem van. Nem tudtam deréktól lefelé a lábujjamig mozgatni a lábamat, totálisan magatehetetlen lettem. Ennek pedig az lett a vége, hogy nem lehetett már a műtétet elkerülni."

DenizForrás: Ten PhotoArt/Ten

"A gerincsérv már csak akkor okoz problémát, amikor a sérv már ideget nyom, akkor már nagy a probléma. Szerencsétlennek éreztem magamat, hogy 34 évesen fekszem a kórházban és tönkretettem a gerincemet" – tette hozzá. Deniz dereka egyébként pár éve kezdett el fájni, de először azt hitte, csak meghúzta edzés közben.