Csúcsot döntött Tóth Andi

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Saját csúcsát megdöntve, a szezon eddigi legsikeresebb adásának bizonyult a kereskedelmileg fontos célcsoportokban az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor Tóth Andival készült epizódja. Az április 30-i adás emellett tarolt a női nézőközönség körében is, a TOP4 legnépszerűbb csatorna közé emelve a LifeTV-t a műsor adásideje alatt - közölte a csatorna. 
Vágólapra másolva!

Rekordszámú sajtómegjelenést és nézettségi rekordokat hozott a LifeTV számára az Összezárva Hajdú Péterrel múlt pénteki adása, melyben a műsorvezető Tóth Andit látta vendégül. Az énekesnővel készült epizód a talkshow-reality idei szériájának eddigi legsikeresebb adása volt, ráadásul egyszerre mindkét kereskedelmileg fontos célcsoportban. A 18-49-es és a 18-59-es korosztály körében azonos eredményt, 2,45%-os közönségarányt ért el, ezzel a műsor adásideje alatt a több mint 110 magyar nyelvű csatorna közül a LifeTV sokadszorra, ismét a TOP10 legnézettebb televízió közé került - áll a médiavállalat közleményében.

Tóth Andi Forrás: LifeTV

A műsor különösen népszerűnek bizonyult a nők körében. 3,39%-os piaci részesedést elérve a 18-59-es korosztály hölgy nézőinél - az RTL-t, a TV2-t és Coolt követve - a LifeTV volt a 4. legnézettebb magyar nyelvű csatorna a műsor adásideje alatt. Itt belenézhet az adásba.

Az Összezárva Hajdú Péterrel következő, péntek este 10 órakor képernyőre kerülő epizódjának vendége Fenyő Iván lesz.