Ez most mindenkit felrázott! - örültek az exatlonosok a meglepetésnek

Kempf Zozo, Böjte Dave érkezik
Vágólapra másolva!
A második Exatlon Hungary két népszerű arca, Zozo és Dave csatlakoztak a Dominikán küzdő két csapathoz coachként. Mindenki örült nekik, de leginkább talán Jósa Dani, aki régóta ismeri a szintén BMX-es Zozót.
Vágólapra másolva!

Mit szóltál a coachok érkezéséhez?
- Az Exatlon titkos könyve bármit rejtegethet, ez is egy ilyen fordulat volt. A tavalyi évad két legjobb férfi játékosa érkezett hozzánk, ami szerintem minden versenyzőt nagyon felrázott. Rengeteg tapasztalattal, tanáccsal, meglátással csöppentek közénk, ami komoly segítséget jelenthet a továbbiakban, kíváncsian várjuk.

Kempf Zozo, Böjte Dave érkezik TV2

Mi volt az első benyomásod róluk?
- Zozót már régóta ismerem, az egyik világraszóló barátom, beutaztam már vele a fél világot, és otthon is naponta együtt bandázunk. Annyiszor eszemben volt, hogy bárcsak együtt lehetnénk itt, és ez megadatott, el sem akartam hinni. Bár kicsit fordult a kocka, mert a BMX-ben én rendelkezem több tapasztalattal, több verseny van mögöttem, itt viszont Zozo segít a csapatnak. Szerintem hatalmas lendületet ad majd nekünk,

Szerinted mi volt az előző évadban Zozo erőssége?
- Nagyon laza, ami a BMX-ből ered, és ami engem is jellemez. Ott nincsenek szabályok, nincs edzőnk, most viszont éppen egy olyan szerepet tölt majd be az Exatlonban, ami ezt felülírja. Bár ez a lazaság továbbra is az egyik erőssége marad, edzőként is.