Koraszülöttként, mindössze 36 hetesen született meg Young G, azaz Rácz Béla lánya.A rapper nagyon aggódik az újszülöttért, és azt mondja, ha nem segítik világra idő előtt, talán már nem is élne a kisbaba.

"Még több mint két hét volt a kiírt időpontig, ami szintén egy előrehozott dátum volt. Rebeka viszont így jelzett nekünk, az élete múlik azon, hogy előbb szülessen meg. Vasárnap éjjel elfolyt Norina magzatvize, így azonnal rohantunk a kórházba. Pár órával később kiderült, nem termelődik újra, megrepedt a burok, így azonnal megcsászározták. Kivették a kislányomat, felsírt, gyönyörű volt, de egy másodperc alatt egyértelművé vált, hogy a rémálom nem ért véget.Az orvosok hallották, hogy zörejes a légzése, így nem tették az anyukája mellkasára. Azonnal megvizsgálták, és a röntgen után kiderült, hogy az én 2800 grammal született kislányomnak tüdőgyulladása van" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Mészáros Norina/Instagram

Béci elmondta, hogy a baba a véráramba került vírusok, baktériumok miatt betegedhetett meg, amelynek semmilyen jele nem volt. Ha nem születik meg most a kislányom, csak május 17-én, a kiírt időpontban, akkor lehet, hogy már nem is élt volna. Rebeka nagyon erős, a lányom élni akar, így jelezte, hogy baj van. Ma délelőtt volt egy konzílium, ami előtt nagyon izgultunk, idegesek voltunk. Úgy voltam vele, bármi is van, még ha rossz hírt is közölnek, csak mondják el, hogy felkészülhessünk mindenre. Szerencsére jobb Rebeka állapota, vitaminokat kap, javul a légzése, és biztatnak minket az orvosok, és mi is csak ezt tudjuk tenni" - árulta el.