Súlyos betegséggel született Young G kislánya, megmentették az életét

Young G Béci
Vágólapra másolva!
Koraszülöttként, mindössze 36 hetesen született meg Young G, azaz Rácz Béla lánya.A rapper nagyon aggódik az újszülöttért, és azt mondja, ha nem segítik világra idő előtt, talán már nem is élne a kisbaba.
Vágólapra másolva!

"Még több mint két hét volt a kiírt időpontig, ami szintén egy előrehozott dátum volt. Rebeka viszont így jelzett nekünk, az élete múlik azon, hogy előbb szülessen meg. Vasárnap éjjel elfolyt Norina magzatvize, így azonnal rohantunk a kórházba. Pár órával később kiderült, nem termelődik újra, megrepedt a burok, így azonnal megcsászározták.

Az orvosok hallották, hogy zörejes a légzése, így nem tették az anyukája mellkasára. Azonnal megvizsgálták, és a röntgen után kiderült, hogy az én 2800 grammal született kislányomnak tüdőgyulladása van" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Mészáros Norina/Instagram

Béci elmondta, hogy a baba a véráramba került vírusok, baktériumok miatt betegedhetett meg, amelynek semmilyen jele nem volt.

Ma délelőtt volt egy konzílium, ami előtt nagyon izgultunk, idegesek voltunk. Úgy voltam vele, bármi is van, még ha rossz hírt is közölnek, csak mondják el, hogy felkészülhessünk mindenre. Szerencsére jobb Rebeka állapota, vitaminokat kap, javul a légzése, és biztatnak minket az orvosok, és mi is csak ezt tudjuk tenni" - árulta el.