Ez gyalázat volt - hatalmas pofon után szédeleg az Exatlon egyik csapata

Vágólapra másolva!
Az ügyességi feladaton elvérzett a kék csapat, a 10-0-s végeredmény érthetően lelombozó számukra, főképp úgy, hogy múlt héten – egy nap kivételével – domináltak.
Vágólapra másolva!

Kővári Viktor nem finomkodott. „Tíz-null, ez gyalázatos eredmény. Őszintén sajnálom azt a három futamot, amit nem sikerült hoznom. Szégyellem magam. Rakjuk össze, hol mehetett ez el, mert tragikus ez a mai tíz-null" – morogta a faházban a hatalmas pofon után.

Böjte Dave, a második Exatlon férfi győztese egyfajta coachként érkezett melléjük, hogy tapasztalatával segítse őket, de most nem tudott sokat hozzátenni. Szerinte elengedték egy kicsit 5-0 után, talán a korábban sokszor győztes Kihívók most nem érezték, hogy lehetne fordítani. Gréti szerint pár futam utána Bajnokok jobban ráéreznek egy ügyességire, ez lehet a baj.

tv2

Mindenesetre ma jön a végjáték második fordulója, adott a lehetőség a fordításra. Kosárra dobálás lesz az ügyességi, ebben talán a kékek jobbak, de az előzetesben az is látszik, hogy a Kihívók egyik női versenyzője hatalmasat esik.