Radics Gigi: Egy szülő elvesztése felfoghatatlan tragédia

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Radics Gigi is fellép május 30-án a TV2-n, a Neked énekelek című jótékonysági műsorban, azt is elmondta, hogy miért tartotta fontosnak elvállalni a feladatot.
Vágólapra másolva!

Május 30-án, gyereknapon tér vissza a TV2-re a Neked énekelek című jótékonysági műsor, amellyel ezúttal a koronavírus miatt elárvult gyerekeknek gyűjtenek adományokat a sztárok.

A fellépők között ott lesz Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika, Janicsák Veca, Horváth Charlie, Tóth Vera, Wolf Kati, Tolvai Reni, Király Linda és Radics Gigi, utóbbi pedig azt is elmondta, miért tartja fontosnak a szereplését.

Radics Gigi Forrás: Radics Gigi/Instagram

"Mindig a szívemen viseltem a védtelen gyermekek sorsát, de amióta édesanya vagyok, ez az érzés még inkább felerősödött. Már tavaly is felléptem a gálaesten, akkor még kismamaként, és most sem gondolkodtam egy percig sem, főleg, amikor megtudtam, hogy a koronavírus árváin segíthetek a zenésztársaimmal. Egy szülő elvesztése felfoghatatlan tragédia,

Nekünk, ismert embereknek az is a feladatunk, hogy kiálljunk a nehéz sorsú embertársainkért és ilyen helyzetekben rögtön segítő kezet nyújtsunk" – mondta a Metropolnak.