Több mint 200 gyerekpornó-felvételt találtak a tévésztár gépén

Josh Duggar
Vágólapra másolva!
Több mint 200 fotót és videót találtak Josh Duggar gépén, akit gyerekpornó birtoklása miatt tartóztattak le. A nyomozó szerint övé volt az egyik legborzalmasabb gyűjtemény, amit valaha látott, a férfi mégis szabadlábon védekezhet.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, gyerekpornó vádjával letartóztatták az Anya, apa és 19 gyerek című realitysorozat egyik szereplőjét, Josh Duggart, azóta pedig kiderült az is, hogy a számítógépén több mint 200 felvétel volt kiskorúakról.

Josh Duggar Forrás: TLC

A fotók és videók között olyan is volt, amely 18 hónapos gyerekről készült, de a filmre vett áldozatok közül a legidősebb is csak 12 éves volt. Gerald Faulkner szövetségi ügynök tizenegy éve nyomoz hasonló ügyekben, ő azt mondta, Duggar gyűjteménye benne van az öt legborzalmasabban, amelyet valaha látott.

Duggart ennek ellenére kiengedték, a rendőrségi fogda helyett egy baráti házaspár házában várhatja a tárgyalását, nyomkövetővel a lábán. A határozatot hozó bíró, Christy Comstock megjegyezte, hogy nem szívesen engedné haza a vádlottat a hat gyerekéhez – ők azonban bármikor láthatják az apjukat, feltéve, hogy az anyjuk is jelen van.