Négy év józanság után iszonyatos mennyiségű alkoholt ivott meg Ozzy Osbourne lánya

Kelly Osbourne
Vágólapra másolva!
Közel négy év józanság után visszaesett Ozzy Osbourne lánya, Kelly Osbourne: most elmondta, mi történt vele.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Kelly Osbourne újra alkoholhoz nyúlt, miután közel négy évig józan volt, azóta pedig a podcastjában részletesen is elmesélte, hogy miként esett vissza.

A barátaival egy medencés partin voltak, ahol mindenki pezsgőzött, ő pedig úgy gondolta, egy pohár neki sem árthat. Akkor még igaza is lett, az első pohár pezsgő után leállt, pár hétig nem is gondolt az alkoholra.

Kelly Osbourne Forrás: Instagram/Kelly Osbourne

Utána újra elmentek szórakozni a barátaival: a korábbi tapasztalata alapján úgy gondolta, ismét meg tud állni egy pohár után, de akkor már nem sikerült.

"Megittam két pohárral, még akkor sem volt gond. De onnantól kezdve itt is, ott is megittam még egy pohárral, amiből a végén három üveg pezsgő és huszonnégy White Claws jött össze egy nap alatt" – mesélte.

A White Claws egyike a mostanában divatos, dobozos hard seltzereknek, alkoholos szódáknak, amiknek általában 4-5 százalékos az alkoholtartalmuk: Osbourne így 63 egységnyi alkoholt ivott meg egy nap alatt, ami nagyjából a 28-szorosa a nőknek ajánlott heti mennyiségnek a The Sun szerint.