Két Exatlon-versenyző is búcsúzott egy napon

Vágólapra másolva!
Szente Gréta gyors volt, nagyon pontosan dobott, könnyen hozta a párbajt. Ferenc Vivi személyében egy vidám, felvidéki lány távozott a TV2 műsorából.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Fülöp Marcell versenyének vége, hosszú ideje sérüléssel küzdött, izomszakadással már nem lenne esélye a folytatásban. Őt hazaküldték, de ezzel nem lett vége a kékek szenvedéseinek, végig kellett nézniük egy párbajt, amelynek végén egy csapattársuk búcsúzott. Ferenc Vivien ugyan gyors volt a pályán, nem dobott elég ügyesen, így Szente Gréta elég határozott, magabiztos győzelmet aratott, pontosabban célzott, nem remegett meg a keze.

TV2

Páran megkönnyezték a búcsút, de Vivi vidám lány volt heteken át a műsorban, és így is búcsúzott. „Felvidéki Exatlon-rajongóként a lehető legjobb csapatba kerültem, sokat tanultam tőlük. Minden pillanatát élveztem a játéknak, Gréti ma nagyon üres volt. Hálás vagyok, hogy itt lehettem. A rajtnál nyugodt voltam, de azért volt bennem adrenalin... Sok mindent kaptam a műsortól" – summázta a Dominikán töltött heteket. 20 versenynap van még hátra, akkor kiderül, kik viszik haza a kétszer 15 millió forintot.