Pásztor Annát megverte egy részeg férfi az utcán

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
Pásztor Anna elmesélt egy régi történetet: egyszer egy részeg férfi a felesége helyett őt verte meg, miután beavatkozott a vitájukba.
Vágólapra másolva!

Pásztor Anna mindig is nehezen tűrte az igazságtalanságot, amiből néha baja is származott – derült ki egy új beszélgetésből a YouTube-on.

"Az igazság és a szabadság vágya mindig is a puttonyomban volt nagyon erősen. Ez egy nagyon nehéz puttony, és nehéz hordozni is, mert nem enged kitérőkre. Nagyon kicsi koromtól fájt, amikor igazságtalanságot láttam magam körül: ténylegesen fizikai fájdalmat okozott, és kényszerem volt arra, hogy segítsek, akár beavatkozzak a saját bőrömet kockára téve is. Ha valakit vernek az utcán, én odamegyek, még akkor is, ha én is kapok... vagy csak én kapok" – mondta az énekesnő, majd elmesélt egy konkrét példát is.

Pásztor Anna Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Volt olyan is, hogy részeg férfi verte a feleségét, mind a ketten részegek voltak, üvöltözött, odamentem, én kaptam, a nő meg elfutott. Olyan erős ez a késztetés, ha semmi közöm nincs hozzá, akkor is muszáj mennem" – magyarázta.