Tóth Gabi Nanushka-kreációban tér vissza a TV2 képernyőjére. Az énekesnő gyönyörű alakját még jobban kiemeli Sándor Szandra divattervező különleges vegán bőr ruhája, amit a Sztárban Sztár Leszek! című műsorban visel majd - írja a Ripost.

Az énekesnő nemcsak új frizurájával lepte meg minap a rajongóit, hanem azzal is, hogy talán még sosem volt ilyen jó formában. Az énekesnőt a jövőben minden héten újra láthatja majd a közönség, hiszen Magyarország egyik legnépszerűbb műsorának a Sztárban Sztár Leszek! produkciónak lesz újra a zsűritagja.

Tóth Gabi a visszatérést sem bízta a véletlenre, Nanushka-ruhát választott a bejelentésre. A világoskék vegán bőr top és szoknya Sándor Szandra 2021-es tavasz-nyár kollekciójának egyik darabja, melyben az énekesnő is csak úgy ragyog. A dicséretek ezúttal sem maradtak el, követői odáig voltak Gabi megjelenéséért.

„Csini vagy nagyon Gabi. Nagyon jól áll a ruha"

„Gyönyörű vagy, Gabi!"

„De csini vagy ebben a szép ruciban"
„De jó a ruhád! Nagyon jó ez a szín"

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya 2019. december 3-án jött világra. Az énekesnő most a Sztárban Sztár Leszek! produkcióban, zsűriként tér vissza a képernyőre.