Ördög Nóra két forgatási időpont között a balatoni kisbolt költöztetésével van elfoglalva, egyelőre büfékocsiban várják a vendégeket.

Még februárban derült ki, hogy a Nánási család kisboltja, a Nekem a Balaton nem üzemelhet tovább az eddigi formájában. A szomszédsággal való hosszú küzdelem után Ördög Nóráék kénytelenek voltak úgy dönteni, hogy elköltöztetik a boltjukat. Ekkor még arról szóltak a hírek, hogy májusban, a szezon kezdetekor bisztróként kinyit az üzlet, de végül másként alakult.

Forrás: Ördög Nóra/Instagram

"Bár a költözködés még nem fejeződött be, a hétvégétől már food truck formájában várunk mindenkit. Ez átmeneti megoldás, ami azért jött létre, mert bár még nyitva van a régi kisbolt, nem szeretnénk, ha nagy tömeg menne oda, így alternatív megoldás mellett döntöttünk. Jobb a békesség, nem szeretnénk, ha a környéket megint elárasztanák az autók" - mesélte a Borsnak.

Ördög Nóra reméli, hogy heteken belül kinyithat az új bolt, de addig még rengeteg teendőjük van, miközben zajlik az új műsor, a Totem forgatása. "Jó lenne júniusban megnyitni a boltot, és nem csak egy food truckkal várni az érdeklődőket, de nem szeretnék naiv lenni, még sok munka vár ránk. Ez az időszak most talán a legkeményebb. Nem ez a május lesz, amikor kisimulnak a ráncaink."