Fantasztikus formában van látványos fogyása után Kulcsár Edina - kép

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina már 13 éves korában autodidakta módon kezdte el tanulni eredeti szakmáját, majd később meg is szerezte kéz- és lábápoló, műkörömépítő végzettségét, de évek óta nem foglalkozik ezzel a területtel. Korábban mesélt arról, hogy szívesen indítana olyan vállalkozást, amiben tudná kamatoztatni tudását.
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina két kisgyerek mellett vágott bele az életmódváltásba, két hónap alatt ért el látványos eredményt.
Vágólapra másolva!

"Az életmódváltásom olyan sokat adott a mindennapi életemhez, hogy azt korábban soha nem gondoltam volna, mint ahogyan azt sem hittem volna, hogy képes vagyok megcsinálni. Főleg ilyen rövid időn belül. Pontosan ma 2 hónapja kezdtem. Akkor 71 kg voltam, most pedig 59 kg. Minden csak elhatározás kérdése, amit persze eddig is tudtam, de a gyakorlatban ezeket mindig sokkal nehezebb alkalmazni!" - írta a fotó mellett.

"Szinte csak étkezéssel sikerült véghezvinnem az átalakulásom, de most úgy érzem magam, mint egy lufi, ami félig le van eresztve, szóval most nagyon eltökélten edzeni szeretnék. Persze eddig is próbálkoztam, de a próbálkozás már nem elég! Ismét egy új fejezetet nyitok az életemben" - árulta el.