Kulcsár Edina bikiniben mutatta meg, mennyit jelent 10 kiló fogyás

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
A modell két kisgyerek mellett kezdett életmódváltásba, a látványos eredményt pedig egy videón mutatta meg a rajongóknak.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina videóját már 193 ezren látták az oldalán, sokan gratuláltak neki a fogyásához. "Az első videó február 18-án készült, mert már akkor elhatároztam, hogy idén beachbodyt szeretnék, a másik videó pedig ma reggel készült. Nagyon hamar sikerült elérnem a célom, hogy a mérleg ne 71 kilót mutasson, hanem csak 60 körülit, bár ezt már egy ideje teljesítettem, csak a videó felvételére nem volt eddig időm" - kezdte a bejegyzést.

"Rengeteg kérdést kapok, hogy hogyan csináltam, de a válasz egyszerűbb, mint gondolnátok.

Folyamatosan kéritek, hogy írjam le, hogy kezdtem, miket ettem, milyen egyéb praktikám volt, így erről majd egy külön posztban írnék, mesélnék! Mindenesetre büszkeséggel tölt el, hogy meg tudtam csinálni. Nem az a célom ezzel a videóval, hogy bárkit fogyásra buzdítsak! Mindenkinek a saját maga döntése, hogy ő, hogyan érzi jól magát a bőrében. Én így érzem magam jobban! Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni, aki buzdító üzeneteket írt nekem és szurkolt, hogy minél hamarabb elérjem a célom" - üzente.