Egyre merészebb, szexibb képekkel rukkol elő az Instagramon a modell, akinek a TV2 táncos show-ja segített elengedni a gátlásait.

Gelencsér Tímea hónapok óta Dominikán van, onnan oszt meg szexi képeket a rajongókkal - ide kattintva egy teljes albumot láthat róla! "A Dancing with the Stars sokat segített, hogy elengedjem a gátlásaimat és megéljem a nőiességemet, lehet, hogy ez volt hatással rám. De nem érzem azt, hogy sokkal szexibb képeket raknék fel, mint korábban, hiszen eddig is voltak bikinis képeim, ennél tovább nem vetkőztem soha, és nem is fogok" - mondta a Borsnak.

Forrás: Gelencsér Tímea/Instagram

A modell továbbra is szingli, nem könnyű számára az ismerkedés tévés munkája miatt. "Nem mondanám, hogy válogatós vagyok. Harmadik éve fél évet Magyarországon, fél évet Dominikán vagyok, ez azért megnehezíti a dolgokat. Az fontos, hogy figyelmes, illedelmes, jó humorú legyen, tudjak vele bármiről beszélgetni. Külső szempontjából szeretem, ha egy férfi magasabb nálam, de ha megvan az összhang kettőnk között, mindegy, hogy szőke vagy barna" - árulta el.