Teljesen megváltoztatta a kislánya L.L. Juniort

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Ugyan még csak héthónapos a kis Lili, L.L. Junior máris érzi, hogy megváltoztatta: egészen új oldalát ismerte meg, ugyanis fiús apukaként eddig a zsiványság volt a hangsúlyos a gyereknevelésben, most viszont a kislányával sokkal gyengédebb és gondoskodóbb.
Vágólapra másolva!

"Nagyon sok boldogságot ad a kislányunk, rengeteg erőt merítünk belőle. A legnagyobb ajándék, hogy szép és egészséges, az pedig külön öröm, hogy szerettem volna, ha kék marad a szeme színe, és ez így is lett" - mesélte L.L. Junior.

Forrás: L.L. Junior/Instagram

A zenész rengeteg időt tölt a kisfiával, Lacikával is, és kifejezetten fontos számára, hogy a kisfiú is sokat legyen együtt a húgával. "Abszolút lágyított rajtam Lili. Én alapvetően is olyan szülő vagyok, aki szereti megölelni, puszilgatni a gyermekét, de egy kislány esetében ez teljesen más.

Hatalmas a szerelem köztünk, és már alig várom, hogy először kimondja: apa. Na, akkor biztosan teljesen elolvadok, és már azt is előre látom, hogy három- vagy négyévesen lesz a legédesebb, amikor egy pillantással rávesz majd mindenre. Biztosan nem tudok majd szigorú lenni vele" - mondta a Blikknek.