Csepregi Éva különleges helyre utazott, miután megkapta a védőoltást

Csepregi Éva
Vágólapra másolva!
Nagy reményekkel várja az idei nyarat Csepregi Éva. A Neoton énekesnője novemberben esett át a koronavíruson, és bár a betegséget viszonylag enyhe tünetekkel átvészelte, a szövődményekkel meg kellett küzdenie.
Vágólapra másolva!

Hónapokig vérhígítót szedett, és sokáig a szaglása sem jött vissza teljesen. Mostanra azonban teljesen jól érzi magát, és ezt csak fokozta, hogy nemrégiben ő is megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

Forrás: Csepregi Éva

"Végre engem is beoltottak, aminek nagyon örültem! Természetesen amint lehetett, regisztráltam az oltásra, mert hiszem, hogy csak a vakcinával győzhetjük le a vírust. A második oltást június elején kapom meg, de már az első után is jelentősen megkönnyebbültem, mert mindenképpen el szeretném kerülni, hogy újra elkapjam a betegséget. Örömmel látom, hogy az oltási kedv egyre csak növekszik a fiatalok és az idősek körében is.

Hiszem, hogy ezek a szakrális helyek nem véletlenül épültek ott, ahol vannak, és feltöltődés, amit okoznak, semmivel sem összehasonlítható" - mesélte a Metropolnak.

Az énekesnő csaknem teljesen visszakapta már a régi életét, a hivatása, a koncertek azonban nagyon hiányoznak neki. "Külön öröm számomra, hogy a Neoton tagjai is már mind megkapták az oltást, így a napokban, hosszú kihagyás után végre élőben is együtt próbálhatunk. Azt hiszem, az újratalálkozás igazi örömünnep lesz, hiszen rég nem voltunk így együtt."