Válófélben lévő felesége feljelentette Fekete Dávidot

Fekete Dávid
Fekete Dávid, énekes.
Vágólapra másolva!
Az egykori megasztáros, a letartóztatásban lévő Fekete Dávidot nemcsak, hogy nem látogathatja a felesége, még fel is jelentette őt. Akár 11 év börtönre is ítélhetik az énekest, gyerekeit sem láthatja, így valószínűleg ikrei nélküle nőnek majd fel. 
Vágólapra másolva!

– üzente gyerekeinek az énekes néhány hete közösségi oldalán. Azt írja a Blikk, hogy Fekete feleségével való szakításánál azt állította, hogy Regina félrelépett. A Blikk most megtudta, hogy az asszonyt félre is vezette.

Ugyanis a Regina nevére alapított, ám valójában férje által vezetett vállalkozással 73 milliós hitelt vett fel, aminek sorsáról semmit nem tud az immár három gyerekét egyedül nevelő anyuka. A fiatalasszony nem biztos benne, hogy ebben a cégben férje mindent törvényesen csinált-e. Regina nem akart nyilatkozni a feljelentésről, ügyvédjéhez irányított.

– mondta a Blikknek dr. Pikali Petra, az anyuka ügyvédje.

Az énekesnek saját bevallása szerint is százmilliós tartozása van, többen feljelentést tettek ellene. Ezután vették hétfőn őrizetbe üzletszerűen elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények gyanúja miatt, majd csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. A lap szerint a családhoz közeli ismerősöknek és a feleségnek fogalma sincs arról, hogy Dávid hová tüntetett el ennyi pénzt. Az utóbbi időben felesége szülei segítették ki őket anyagilag, felmerült az is, hogy az énekes az első nagy adósságai miatt uzsorások markába is kerülhetett.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Szökés, elrejtőzés, illetve bűnismétlés veszélye miatt Fekete Dávid jelenleg letartóztatásban van. Látogatni egyelőre nem lehet a gyanúsítottat, kapcsolattartót megjelölhet, illetve telefonálhat és csomagot is kaphat - írja a lap.