Művész úr, értse meg, ön halálos beteg!

Kislányként várták Forgács Gábort a szülei tv bulvár
Forgács Gábor, színművész.
Vágólapra másolva!
Forgács Gáborral egy évvel ezelőtt közölték az orvosai a diagnózist: rákos megbetegedésben szenved.
Vágólapra másolva!

A művész hétfő reggel a Life TV-n, az Ébredj velünk Extra című műsorban vendégeskedett Joshi Bharatnál, ahol így beszélt a küzdelmeiről:

"Májustól májusig tartott ez a vidám kis játék... Már, ami a betegséget illeti. Gondoltam, a pandémia alatt ezt gyorsan letudom. Igyekeztem optimista lenni, amikor azonban megmondták, hogy rákom van, az nagy trauma volt. Ilyen csak másokkal szokott előfordulni, gondoltam.

de a kezeléseket igyekeztem egy-egy stációnak felfogni, így könnyebb volt" - mondta.

Forrás: Facebook/Gábor Forgács

"Biztos vagyok benne, hogy mentálisan komoly változásokon mentem át, és sajnos negatív irányba... Eltűnt belőlem az a fajta önbizalom, tettkészség, ami régebben volt. Kicsit fellassultam. Így szoktam fogalmazni.

Most ugyan nem vagyok kórházban, de kontrollra kell járnom, és különböző vizsgálatokra, többek között egy speciális injekciókúrát kapok. Az orvosok szerint öt év, mire gyógyultnak nyilvánítanak... De ne felejtsük el, hogy most 73 éves vagyok..." - mesélte a műsor után a Borsnak.

"Roppant kegyetlen időszak volt a számomra az elmúlt év. Nagyon szeretek jönni-menni, aktív figura vagyok, akinek egyszer csak minden leállt az életében. Amikor ebből is viccet akartam csinálni, az egyik orvosom azt mondta: művész úr, tessék megérteni, hogy halálos beteg. Mi pedig most megpróbáljuk megmenteni. Ez azért kijózanító volt" - tette hozzá.