Mint megírtuk, kedden hajnalban a rendőrség és a TEK három újabb embert fogott el az egykori MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre megölésének ügyében. Most kiderült, hogy az egyik gyanúsított Curtis testvére - a hírt a Pesti Srácok írta meg először.

Mint ismert, a XVII. kerületi otthonából 2009. szeptember 28-án eltűnt Katzenbach Imre maradványait idén október 23-án találták meg Baranyajenő térségében. Az egykori sportoló az egyik főszereplője volt az eltűnése időszakában kirobbant Eclipse-botránynak. A milliárdos adócsalás miatt felszámolt céghez köthető vállalkozások ügyvezetőjeként, tettestársaihoz hasonlóan, rá is többéves börtönbüntetés várt. Eddig egy gyanúsítottja volt az ügynek, azonban a mai három elfogott újabb férfi között ott vannak azok ketten, akik konkrétan végrehajtották a gyilkosságot.

Az ügyben több tanú is megszólalt a rendőröknek: ezek az emberek azt mondták, hogy a volt focistát H. Attila csalta a vadásztelkére, ahol Sz. Lajos és L. István a férfit meggyilkolták, majd elásták. Az információk szerint a valódi megbízó a negyedik férfi, H. László volt. Katzenbachnak azért kellett állítólag meghalnia, mert tartani lehetett attól, hogy mindent kipakol a milliárdos bűncselekmény-sorozatról, illetve bizonyos pénzeket is kerestek rajta.

Katzenbachnak esélye sem volt, támadói mindketten harcművészek, Sz. Lajos pedig hivatásos katona is volt. Sz.Lajos egyébként nem más, mint az ismert magyar rapper, Curtis testvére.