Válságba került MC Hawer kapcsolata, elköltözne a barátnőjétől

MC Hawer párja 33 évvel fiatalabb a zenésznél: fotó
Vágólapra másolva!
Hetek óta feszültség van MC Hawer és 33 évvel fiatalabb barátnője, Fanni között, elképzelhető, hogy a zenész egyedül költözik vissza Budapestre.
Vágólapra másolva!

A járványhelyzet, illetve az azzal járó bevételkiesés arra kényszerítette az MC Hawer néven zenélő Koczka Gézát, hogy a barátnőjével, Fannival annak szüleihez költözzön vidékre – most azonban már készül a fellépésekre, visszatérne Budapestre.

MC Hawer és Fanni Forrás: Instagram/MC Hawer

A zenész nem tudja még, hogy a barátnője is vele tart-e, ő ugyanis szívesen maradna a szüleinél: márpedig, ha nem tudnak megegyezni, szakítás lesz a vége. "Hetek óta feszültséget generál a párom és köztem a költözés kérdése. Fanni boldog, hogy végre a családja közelében van, és nem szeretne innen elmenni. Minden alkalommal Budapestről indulunk fellépni, komoly nehézséget jelent a távolság. Sem anyagilag, sem időben, sem energiában nem engedhetem meg magamnak. 56 éves leszek, nem fogom bírni... Amint beindulnak a fellépések, nekem vissza kell mennem" – magyarázta MC Hawer a Borsnak.

"Az tény, hogy olcsóbb vidéken a megélhetés, de semmi nem köt ide. Józanul gondolkodom, tisztában vagyok azzal, hogy előbb-utóbb el kell őt engednem. Csak 23 éves lesz nyáron, és nagyon jól éreztük magunkat az eddig eltöltött két és fél évben, de ha nem változtat a döntésén, külön kell folytatnunk az életünket" – tette hozzá.