25 év házasság után is csodás a szex a színésznő és a férje között

Capitol File's WHCD Welcome Reception GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Horizontal
WASHINGTON, DC - APRIL 29: Ice hockey player Valeri Bure (L) and actress Candace Cameron-Bure attend the Capitol File's WHCD Welcome Reception at British Ambassador's Residence on April 29, 2016 in Washington, DC. Larry French/Getty Images for Capitol File Magazine/AFP (Photo by Larry French / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Candace Cameron Bure és a férje nemsokára a 25. házassági évfordulójukat ünneplik, a szexuális életüket pedig sok friss pár is megirigyelhetné.
Vágólapra másolva!

A Bír-lak és az azt folytató Még mindig Bír-lak sztárja, Candace Cameron Bure 1996 júniusában ment hozzá Valeri Bure hokijátékoshoz, a jövő hónapban már a 25. házassági évfordulójukat ünneplik – a színésznő pedig ennek kapcsán a szexuális életükről is beszélt a Daily Blast Live-ban.

Valeri Bure és Candace Cameron Bure Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Larry French

"Szerintem az intimitás nagyon fontos dolog, szinten kell tartani. Minél tovább vagy házas, annál könnyebb a másikat készpénznek venni. Annyira jól ismered a másikat, hogy meg is feledkezel a különlegességéről, márpedig tartalékolni kell némi fűszert. Nálam és a férjemnél működik" – mondta.

Nem kell nagy dolgokra gondolni, Cameron Bure szerint már az olyan apróságok is segítenek, mint hogy másként fekszünk be az ágyba, másként helyezkedünk el szex előtt – a lényeg, hogy valami váratlant műveljünk.