Pápai Joci még decemberben esett át a koronavírus-fertőzésen, és egészen a múlt hétig úgy tűnt, sikerült szövődmények nélkül felépülnie. Teniszedzésén azonban úgy túlhajtotta magát az énekes, hogy kórházba került.

"Túl intenzíven edzettem, és talán nem is kellett volna még visszatérnem a sporthoz, de már jól éreztem magam" - mondta.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Sajnos, az első teniszedzésen túlhajtottam magam, így a sürgősségin kötöttem ki.  Lezsibbadt a két kezem, a nyelvem, rosszul lettem, leeshetett a vércukrom is. Azonnal hazaindultam, majd megmértük a vérnyomásom, ami nagyon alacsony volt, ezért hívtuk az orvost. Azt mondta, azonnal menjek be a sürgősségire, mert ez a koronavírus-fertőzés után nem tréfadolog" - mesélte a Blikknek.

"Szerencsére megúsztam a hosszabb kórházi tartózkodást, de javasoltak egy átfogó kivizsgálást, amit el is kezdtem. A sürgősségin az orvos azt mondta, ezek poszt-Covid-tünetek, ezért most visszavettem a tempóból. A feleségemnek is van egy kis szívizomgyulladása, de ez is elmúlik majd" - tette hozzá az énekes.