Fekete Dávidtól minél hamarabb szeretne elválni a gyermekei anyja, Regina, ezért már be is adta a bontókeresetet. A válást nem akadályozza, hogy az énekes börtönben ül, ha kell, bilincsben viszik őt a bíróságra.

Üzletszerűen elkövetett sikkasztás és további más bűncselekmények elkövetése ügyében nyomoz a rendőrség, emiatt zárták Fekete Dávidot első körben egy hónapra rácsok mögé. A károsultjai szerint  több mint 100 millió forintnyi kárt okozott az énekes, akit többek között a saját felesége, Regina is feljelentett. 

A háromgyermekes asszony nevére Fekete Dávid 73 millió forintos hitelt vett fel, a cég működéséről azonban semmit sem tud a nő. A feljelentések mellett más ügyben is bírósági procedúra vár rá, hiszen Regina a napokban elindította a bontóperüket.

Forrás: Fekete Dávid / Facebook

A Borsnak dr. Szilágyi Roland ügyvéd beszélt arról, hogy a válást nem lassítja vagy befolyásolja az sem, hogy ha az egyik fél börtönben van. "Általánosságban azt tudom mondani, hogy önmagában nem akadály, ha az alperes letartóztatásban vagy bűnügyi felügyelet alatt áll. Az induló perben a bíróság majd onnan fogja beidézni, ahol épp tartózkodik. A börtönből Skype-on is be tud jelentkezni a tárgyalásra, de akár személyesen is beidézhetik, akkor viszont bilincsben, egy őr kíséretében kell belépnie a tárgyalóterembe.  A konkrét esetet nem ismerem, azt azonban a szakmai tapasztalataimra támaszkodva elmondhatom, hogy meglepően sok válást vezényelnek le a bírók a fogvatartottak körében. Nem ritka ugyanis, hogy a feleségek egy-két-három év alatt ráunnak a börtönlátogatásokra és beadják a fogvatartottak ellen a bontókeresetet."