Május 10-től újra láthatják a nézők a Mintaapákat a TV2-n, a második évad záró epizódjai még sok izgalmat tartogatnak számukra. Időközben pedig javában készül a sorozat folytatása, a stáb a napokban megkezdte a harmadik évad forgatását. Lékai-Kiss Ramóna is szerepet kapott a történetben, aki egy elvált, gyerekét egyedül nevelő nőt játszik.

A Mintaapák harmadik évada számos újdonságot ígér, az apák élete gyökeresen megváltozik. Az eddigi szereplők mellett újabb kiváló színészekkel és tehetséges gyerekszereplőkkel találkozhatnak majd a sorozat követői.

Kattintson, galéria nyílik az első forgatási napok legjobb képeiből!Forrás: TV2

A TV2 teljes egészében saját fejlesztésű napi sorozatában még változatosabb helyszínekkel találkozhatnak a nézők: a kellemes vidéki otthontól, ahol a szereplőknek a ottani élet kihívásaival kell szembenézniük, a városi luxusvilláig terjed majd a spektrum. Napi sorozatban rendkívülinek számító, különleges helyszínek és nagyarányú külső helyszínen forgatott jelenetszámok várhatók.

A történet szerint a Mintaapák gyerekei elballagnak az óvodából, és elkezdik az általános iskola első osztályát, ami nagy kihívások elé állítja a szüleiket is. A népszerű régi karakterek mellett új arcok is feltűnnek, szerepet kapott például Lékai-Kiss Ramóna is, aki egy ismert műsorvezetőt alakít.

Kattintson, galéria nyílik az első forgatási napok legjobb képeiből!Forrás: TV2/PHDR Communication kft.

"Nagyon boldog voltam, mikor megérkezett a felkérés, pláne mert a színházak a jelenlegi helyzet miatt régóta zárva vannak. Nagyon hiányzott a műfajnak ezen ága is, és amikor elolvastam a karakter leírását, éreztem, izgalmas feladat lesz. Most még gőzerővel forgatjuk a Ninja Warrior Hungaryt, de alig várom, hogy néhány hét múlva én is csatlakozzak a csapathoz, és a sztori szerint egy kicsit felforgassam a Mintaapák életét. Egy elvált, kislányát egyedül nevelő édesanyát alakítok majd, aki népszerű, elismert műsorvezető, reggeli beszélgetős műsora van a tévében. A volt férje gazdag és befolyásos, és a válás során Anna nagy vagyonhoz jutott. Azonban nem az exférje hírneve tette ismertté, saját egzisztenciája van. A férfiak rajonganak érte, a nők viszont ösztönösen utálják és féltékenyek rá" - árulta el az Origónak Lékai-Kiss Ramóna.

Készül tehát a harmadik évad, így már egészen biztos, hogy a sorozat rajongói számíthatnak a folytatásra, amely számos újdonságot és izgalmat hoz majd.