Pornófüggő volt a színész, és a hírnévtől csak rosszabb lett

72nd Annual Directors Guild Of America Awards Horizontal
Terry Crews attends the 72nd Annual Directors Guild Of America Awards at The Ritz Carlton on January 25, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Terry Crews őszintén beszélt arról, hogy pornófüggő volt, amire a házassága is majdnem ráment.
Vágólapra másolva!

A korábbi amerikaifocista, a Brooklyn 99: Nem százas körzetből és az Old Spice reklámjaiból ismert Terry Crews több mint 30 éve házas – most azonban kiderült, hogy bőven voltak nehézségeik a feleségével, Rebeccával.

Rebecca King és Terry Crews Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Jean Baptiste Lacroix

A házaspár közösen jelentetett meg egy hangoskönyvet Stronger Together címmel, amely Crews pornófüggőségéről, annak legyőzéséről is szól. "Rá kellett jönnünk, hogy a probléma köré egy egész iparág épült, miután a pornó egyfajta droggá vált. Ez lett az új függőség" – mondta Rebecca a People magazinnak. Szerinte ezért is volt fontos, hogy elmondják a történetüket, reméli, hogy ezzel másokon is segíthetnek.

Crews egyébként hozzátette, hogy a függőségét csak táplálta a hírnév, szerinte a siker mögé könnyen elrejtőzhet bármilyen addikció. "Hollywood egyszerűen nem foglalkozik vele. Még azzal sem törődik, ha elveszted a családodat. Minden nap történik ilyen" – magyarázta.